Final project assignment

 

For this final study case I choose to work on an existing school in Strasbourg. This peculiar school has been extended and modified since the first building grew from the ground, over 100 years ago. The main purpose was to restructure the whole school, by implementing regular axes, based on the existing building’s shapes and locations.

The ten first pages are an exhaustive analysis of the site and its surrounding. Next to the analysis, the concept is emerging as if it is a natural deduction of the surroundings and the site itself. The rest of the production is including visuals and technical drawings and sketches relaying what the whole project would look like.

 

 

 

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *